Световният шампион  по вдигане на тежести в кат. 81 кг

...
Световният шампион  по вдигане на тежести в кат. 81 кг
Коментари Харесай

Потвърдено: Световният шампион Карлос Насар е бил арестуван през лятото

Световният първенец  по повдигане на тежести в кат. 81 кг от 2021 г Карлос Насар в действителност е бил задържан през лятото. Това призна треньорът на националния тим Иван Иванов.

В началото на август вестник " Сега " заяви, че Насар карал под въздействието на алкохол и опиати и оказал опозиция при задържането му от полицията.

По-късно Насар отхвърли пред bTV, само че в този момент треньорът на националите Иван Иванов удостовери, че щангистът е бил арестуван за 24 часа.

" Да, бил е в ареста и има дело на 18 октомври, доколкото разбрах. ", съобщи Иванов.

Запитан дали се опасява, че може да се отрази на следваща допинг проба, той отговори: " Ако е било единствено тогава и е имало фактически нещо, с днешна дата надали ще покаже, само че имаме едно мислено постоянно. "

Оттогава международният първенец не е бил в националния тим и тренира самостоятелно, само че ще се завърне идната седмица.

От понеделник на лагера в Асеновград ще бъдат отстраненият дисциплинарно Христо Христов, както и Божидар Андреев, който се беше отказал краткотрайно от спорта. Щангистите упражняват за международното през декември.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР